Bestil slamsugning til rækkehuset

Slamsugning

Ethvert rækkehus har mange forskellige opgaver, som skal udføres og disse opgaver skal uddelegeres og planlægges. Det er normalt bestyrelsen der gør dette og det er da også netop bestyrelsen, som får igangsat en slamsugning hvis der er brug for det. Har man en rækkehusgrund i for eksempel Vejle, Brædstrup eller Nr. Snede vil man af og til finde det nødvendigt med en slamsugning og her er det med at bruge det firma, som man normalt bruger. Også hvis man har en grund i Give, Hedensted eller Horsens vil det være en god ide at sørge for en god omgang slamsugning da det kan gøre, at kloakkerne vil fungere bedre.

Gør slamsugning til et fælles projekt

Selvom man bor ved siden af hinanden og hver dag ser hinanden køre ud og hjem på rækkehusvejen så er det ikke sikkert, at man rent faktisk kender hinanden så godt. For at komme ind på livet af hinanden har man brug for nogle fælles referencer, som kan være svære at få når alle har travlt med hvert deres liv. Er man ved at planlægge en ting som slamsugning kan man overveje at gøre dette til en fælles ting. For det er klart, at der er nogle lidt uheldige lugte forbundet med slamsugning, men det betyder ikke, at man alle sammen behøver at sidde indenfor hos sig selv og kigge ud mens man holder sig for næsen.

I stedet kan man planlægge, at hele vejen sammen stimler sammen ude foran for at se på denne slamsugning således, at man har et godt samtaleemne næste gang man ser hinanden. Ét er, at man kan få en fællesskabsfølelse ved at observere slamsugning, noget andet er, at man kan få denne følelse ved at planlægge det sammen. For måske er det altid den samme person, som står for al planlægning af de praktiske ting, som skal foretages på vejen, men sådan behøver det dog ikke at være. For i stedet kan man allesammen løfte i flok og sammen finde frem til det firma, som udfører den bedste og billigste slamsugning. Man kan afholde nogle møder, hvor man måske endda spiser sammen og på andre måder kommer hinanden ved. Det kan gøre, at man har en stor fællesskabsfølelse, og alt dette vil være afstedkommet på baggrund af planlægningen af slamsugning.

Slamsugning indebærer logistik

En af grundene til, at det kan være en god ide at planlægge slamsugning sammen er, at det kræver meget logistik. For i bund og grund er selve handlingen ret enkel da det blot handler om en lastbil, som kommer ind med en stor slange, som så tømmer kloakken. Ikke desto mindre kræver det dog, at der på slamsugning dagen er plads til denne slamsluger og det kan være svært i sig selv. For ofte er rækkehusveje ikke så store, hvorfor det kan være, at man skal planlægge, at bilerne skal holde et andet sted den dag.

Her er det godt at planlægge sammen så man kan finde den bedste dag for hvornår der skal udføres slamsugning. Det vil nemlig ikke passe så godt hvis en fra vejen holder stor fødselsdag og regner med at få mange gæster, som ikke kan komme ind og holde på vejen på grund af, at det er dagen for slamsugning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*