Campingferie – Mange steder du kan tage hen

campingtur

Når man lige har fået barn kan det være svært at vælge hvor man skal tage hen i sommerferien. Man vil godt være sikker på, at det er en tur, som en baby kan klare og som ikke er farlig eller lignende. De fleste babyer finder sig godt til rette på en campingferie

En campingferie med barnevogn

Når barnet er født og mor og far efterhånden er blevet vant til at have sorte rander under øjnene og få meget lidt søvn vil der komme et behov for at komme lidt væk fra lejligheden derhjemme. Dette behov kan bliv stillet ved at tage på campingferie. Hvis I blot er tre, altså mor, far og barn, så kan I sagtens være i den lille bil I normalt kører rundt med. Det eneste I skal være opmærksomme på er, at babyudstyret ofte kan fylde meget og især barnevognen, som naturligvis skal med, kan optage meget plads. Så der må man prioritere og anerkende, at far og mor nok bare ikke får helt så mange rene underbukser med som man ønsker da de simpelthen fylder for meget. Det er en god idé at leje en campingvogn når den lille familie skal afsted for første gang. Når I ankommer til campingpladsen vil det hurtigt gå op for jer, at I ikke er de eneste der er taget på campingferie med første gang med en lille nyfødt. I vil mange steder på campingpladsen finde nybagte forældre der går rundt i området for at få tiden til at gå med et barn på armen eller på skulderen.

Få campingvenner på campingferien

Noget af det vigtigste på en campingferie er at få nye venner og når man går så tæt op og ned af hinanden er det svært ikke at få nye venner. Det er lige før, at de står i kø ligemeget hvor man bevæger sig hen. Når man skal op og hente vand, skal børste tænder, skal købe slik i slikboden eller tage et slag minigolf i Odder så vil det være umuligt ikke at få nogle venner. Det kan have noget med mentaliteten i Østjylland at gøre. For her er man åbne og man ønsker at alle skal føle sig velkommen på deres campingferie. Hertil gør personalet meget, de smiler når de ser dig og yder den bedst mulige service de overhovedet kan. Under din campingferie vil de sørge for, at enhver ting du ønsker skal du få og hvis ikke de selv kan ordne det, så kender de formentligt nogle andre campere i Østjylland som kan hjælpe med den specifikke ønske. Du vil både blive mødt af personalet når du står op og når du går i seng da de er de første til at stå op om morgenen og de sidste til at gå i seng om aftenen. Og dette er meget kendetegnende for de mennesker du vil møde på din campingferie. Får rigtige campere er ikke syvsovere, nej de vil skam meget hellere have noget ud af dagen end at sove.

Læs mere på http://houstrandcamping.dk/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*