Dækservice til trofaste kunder

Dækservice

De fleste autoværksteder tilbyder dækservice til deres trofaste kunder så hvis du er sådan en, så er der stor sandsynlighed for at du vil blive tilbudt dækservice

Vinter kræver nye dæk og mere dækservice

Når det danske vejr ændrer temperaturer og når dagene pludseligt bliver kortere, nætterne længere og temperaturerne lavere, så vil de fleste bilejere sukke lidt og tænke, at nu er det tid til at få de vinterdæk på. De begynder straks at planlægge hvornår de kan få sat de nye dæk på og hvornår de kan komme til dækservice hos deres bilværksted. Det er sådan, at hos de fleste bilforhandlere så er det ikke gratis at få sat vinterdæk på, og ej heller er det gratis at få opbevaret dem. Derimod koster det en del penge. Men dette er en lille pris at betale for den fremragende dækservice du til gengæld får når du tager til bilmekanikeren i Randers. Du har nemlig sat kryds i boksen dækservice da du købte bilen og det stod med småt, at du skulle betale ekstra for dette, men dog ikke så småt, at det var noget du overså. Det vil således sige, at du har the full package og godt kan kræve, at der bliver foretaget noget seriøst godt dækservice. Vejene i Hadsund kan ofte være hårde for dækkene og det gør, at dine dæk hurtigere vil skulle blive skiftet ud end hvis du bor et sted som Randers hvor vejene er upåklagelige.

Dækservice er godt at have

Hvis du ikke har tikket af i den boks, der hedder dækservice så vil din automekaniker ignorere dig hver gang du begynder at snakke om dæk. Så snart du bare siger ordet dæk vil han blive helt skeløjet og gå sin vej. Hvis du så efterfølgende siger, at du godt vil have dækservice så vil han nok forbarme sig og pludseligt blive meget snaksalig. Dette er en god illustrator for hvor meget det betyder at have dækservice. For ingen service, ingen snak og ingen service ingen råd. Og råd vil du naturligvis have. For hvis ikke du får råd, hvordan kan du så vide, hvilken forhandler i Hadsund der er bedst til at yde dækservice. Din bil fortjener det bedste og det samme gør dine dæk. Og med en god dækservice så er du helgraderet for så sikrer du både, at din bil, dine dæk og din bedre halvdel er glade. For for din bedre halvdel er det i sig selv en slags service, at du er den der står for at tage til bilmekanikeren og få ordnet det med dækservice. Så udover, at du naturligvis modtager dækservice når du tager til bilmekanikeren et sted i Randers, så yder du på sin vis også lidt dækservice overfor din kone, som er din bedre halvdel ved at gøre det. For så slipper hun for at forlade Hadsund og for at tage en fridag fra arbejdet. For modsat dig så kan hun rent faktisk godt lide at arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*