Få en uforglemmelig rejse med flybilletter til USA

USA

Med flybilletter til USA kan du få en uforglemmelig rejse. På trods af mange ligheder mellem Europa og USA, så er USA lidt noget for sig selv. På landkortet fylder landet ca. 9.833.520 kvadratmeter og har ca. 320 millioner indbyggere. Det gør landet til tredje folkerigeste land i verden. Landet har Canada og Mexico som nabolande. Den største by er den berømte New York, men hovedstaden er Washington D.C.

USA er landet, der på den ene side har Atlanterhavet og på den anden side Stillehavet. I dag har USA mange feriedestinationer, de har lidt til enhver smag. Der er noget til den intellektuelle der gerne vil have indblik i kulturen, der er masser af vand og strand til de som gerne vil slappe af og der er rig shopping muligheder til de som gerne vil forny garderoden.

USA der fylder historiebøgerne

USA er et land, der er resultatet af stor immigration fra mange andre lande igennem mange år. Det kan i dag ses på de mange forskellige etniske grupper, der lever i landet. USA er kendt for at have en stabil økonomi og det har landet stort set altid haft. Det var også derfor at USA kunne komme med Marshall-hjælpen til Europa efter 2.verdenskrig.

Med flybilletter til USA kan du gå igennem de berømte børsens gader og tage pulsen på kursen. Den berømte gade Wall Street er området, hvor økonomi hjerterne pumper blod ud – bare en lille blodprop kan resulterer de værste finanskriser, bare husk tilbage til den store finanskrise i 1929. Krakket på Wall Street påvirkede hele verden.

Landets historie skjuler også en borgerkrig – som du kan se nærmere på ved at besøge forskellige museer.

USA er fyldt med mindesmærker hist og pist. Et af dem der bare er et must er 9/11 mindesmærket. Det er både nye historie, men det er også en dato, der ændrede verden for altid.

Udeaktiviteter i USA

Med flybilletter til USA kan du få en del ude oplevelser. Landet er rig på natur. Du kan for eksempel flyve 45 minutter med en helikopter over Gran Canyon fra Tusayan, Arizona. Du kan også vælge Skywalk. Skywalk kræver nok mere mod end en helikopter tur, men hvis du gerne vil prøve dine egne grænser af, så er det helt klart et must. Hvis du vælger Skywalk, så går du på en glasbund, der hænger ud over kløften.

Der er også utallige haver du kan besøge. Du kan kigge på planter og dyre. Selvom vi lever på den samme verden, så kan ikke alle plante – og dyrearter leve alle steder. Det betyder du helt sikkert vil se nogle arter du ellers ikke ville have gjort her hjemme.

Hvis du har børn med på turen eller bare selv kan lide forlystelsesparker – så kan du også prøve nogle af de helt vilde i USA. Der er noget til enhver smag.

Husk lige at USA er landet med de mange berømtheder, det kan jo være du møder din kendis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*