Hulmursisolering

Hulmursisolering

Vil man gerne spare penge ved, at ligge i sofaen og se dårlige amerikanske tv-serier. Så skal man tage, at få efterisoleret sin bolig. Der er ingen anden form for renovering man kan foretage sig af sin bolig der giver et større afkast i forhold til hver investerede krone. Man kan med snilde halvere sin varmeregning, hvis man vælger at hulmursisolere sin bolig. Det er samtidig et indgreb, der er hurtig og simpel at udføre. Der skal ikke nogen håndværkere ind i ens bolig, det hele kan ordens udenfor og det eneste synlige tegn på at man har fået sin bolig hulmursisoleret er en lille farve ændring i mørtlen omkring de mursten man har været nød til at tage ud. De bliver sat i, igen.

Invester i en hulmursisolering, det betaler sig 

For de fleste boliger opført før midten af 1970’erne er isoleringen utilstrækkelig. Dette skyldtes ikke byggesjusk, men simpelthen at kulturen var en anden den gang. Der var isolering dyrt og olie til opvarmning var billigt. Derfor prøvede man, at holde prisen på nybyggeri nede, ved at spare på de dyre byggematerialer. Men siden er kilder til opvarmning blevet  væsentligt dyre end hvad isolering er. Samtidig er der også kommet en større bevidsthed om miljøet og at man skal spare på naturens sparsomme ressourcer. Det er derfor at efterisolering eller energioptimering er blevet så populært rundt omkring i det danske land. Man kan få tilskud fra starten til en energi renovering, hvis man det har fattet ens interesse. Men selv uden den, kan det hurtigt betale sig at få efterisoleret sin bolig det er en investering der hurtigt tjener sig selv hjem igen, som regel har man et stort overskud på en investering i en hulmursisolering i løbet af få år.

Det er som sagt en meget nem måde, at få isoleret sit hus på. Måden hvorpå man isolere hulmuren på, er ved at pille en mursten ud i hver side af boligen og så ind igennem hullet  blæse isoleringsmaterialet ind. Isoleringsmaterialet fordeler sig selv rundt omkring og ligger sig i et jævnt lag i hulrum, revner og sprækker. Når håndværkeren har været der kan man ikke se det på ens bolig, da de naturligvis ligger murstenene på plads igen og etablere fugen.

Hvem skal man kontakte for at høre mere?

Man kan starte med at undersøge hvilke former for isolering der er ude på markedet. dette kan man gøre på nettet, hvor der er flere forskellige steder er prisberegnere. Inde på disse sider kan man danne sig et overblik over hvad det vil koste at få isoleret sin bolig, ligeledes kan man undersøge, hvilken af de forskellige slags isolerings materialer der er findes, bedst passer bedst til ens behov og bolig. Der er mange forskellige slags isoleringsmaterialer på markedet. Der er fordele og ulemper ved dem alle sammen, og de har alle forskellige prismærker på sig. Så hvis man har mange kvadratmeter der skal isoleres, så skal man nok ikke vælge det dyreste på markedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*