Hvad er Privat Leasing?

leasing

Langt de fleste kender enten følelsen, eller har set andre opleve den; frustrationen og vreden, når hverdagens ræs drøner derud af, og din bil midt i kampens hede beslutter at gå i stykker.

Måske er det karburatoren, eller den der dims i motoren som du ikke helt kan udtale navnet på – Uanset hvad, er din bil i hvert fald ligeså brugbar som transportmiddel, som en legetøjsbil er.

Så kommer regningen, den kan være høj, og selvfølgelig sker det i samme måned som du skal til 3 konfirmationer, der også kræver et pengeoffer til de lykkelige konfirmander. Uden varsel står du pludselig med tomme lommer, og skal på en eller anden måned få budgettet til at hænge sammen igen.

Privat leasing er løsningen på alle de uforudsete problemer.

Privat leasing er, kort sagt, en form for leje af biler i en aftalt periode, for et bestemt månedligt beløb.
Tip: Koch biler tilbyder privat leasing

Privat leasing, eller købe en bil?

Det kan være svært at vælge mellem at købe sin egen bil eller give privat leasing en chance.
Her er nogle ting man bør overveje:

Privat leasing er ofte billigere at betale månedligt, end langt de fleste billån, især hvis du gerne vil have en helt ny bil.

Når du køber en bil står du alene med ansvaret for den. Der er derfor sjældent hjælp at hente når det gælder bilens service og vedligeholdelse. Er bilen privatleaset, er der andre der tager sig af disse ting.

Leasing er heller ikke ligeså bindenden som et bilkøb. Hvis du har ejet den samme bil i nogle år og gerne vil skifte til en nyere model, er værdien af bilen ofte faldet markant. Værditabet på en bil, er ofte den største udgift på et bilbudget, da de generelt falder med mellem 20-25% om året. Leaser man en bil, skal man slet ikke tænke på denne del, da alting er fastsat på forhånd. Når du er ved at være træt af den gamle bil, eller føler den er ved at være godt slidt, giver du blot bilen tilbage til leasing firmaet og får udleveret en ny efter ønske.

Generelt er leasing altid en bedre ide for de kunder der gerne vil have en ny bil cirka hvert 3-4 år.

Med privat leasing behøver man altså slet ikke tænke på hverken værditab eller uventede reparationer, man betaler blot den månedlige leasing-ydelse, forsikring, grøn ejer afgift og brændstof.

Hvad koster privat leasing i Viby/Århus?

Privat leasing koster som en tommelfingerregel mere jo dyrere en bil man gerne vil have – en lettere brugt almindelig Volvo, vil aldrig koste helt det samme at lease, som en splinterny BMW. Generelt holder privat leasingen i Viby og Århus sig dog på et ganske flot prisniveau, hvor der som engangsydelse, eller opstartsydelse hvis man vil kalde den det, betaler mellem 10.000 til 25.000 kr. og derefter aftaler et månedligt beløb efter forholdende, såsom hvor mange kilometer man kører. Ofte er opstartsprisen mellem 2-3 måneders leje på forskud, så selv dette kan svinge meget i pris.

De månedlige priser er igen forskellige fra mærke til mærke, men eksempelvis kan man lease en Fiat for helt ned til 1.795 kr. om måneden og en Hyundai til 2.595 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*