Det kan du opleve på en ferie i Italien

Italien

Italien er et af danskernes yndlingslande at rejse til og det med god grund. Der kan du nemlig opleve en række forskellige ting. Det gør, at næsten lige gyldigt hvilken form for ferie, som du er til, så kan du finde det, som du søger i Italien. Det kan for eksempel være smuk natur, gode strande, flotte gamle byer, lækker mad, god vin, masser af muligheder for at shoppe, en rig kultur, en gammel historie og et behageligt klima både sommer og vinter. Der er nærmest ikke det, du ikke kan finde i Italien. Se bare her.

Hvor du skal tage hen i Italien, kommer helt an på, hvad du gerne vil opleve. Der er dog nogle ting, som du næsten ikke vil kunne komme udenom, lige meget hvor du tager hen. Det er for eksempel italienernes verdenskendte mad. Stort set alle steder i landet kan du få lækker lasagne, frisk pasta og en sprød pizza frisk fra stenovnen. Det er virkelig en oplevelse, som alle vil kunne lide.

Oplev havet og farverne ved Cinque Terre

Langs med Amalfikysten ligger en række små byer, der kaldes Cinque Terre. De ligger højt over havet, og i mange år var det kun muligt at komme dertil med båd eller ved at vandre på smalle stier mellem byerne. I dag kører der et tog, så hvis du ikke er så meget til vandring eller er søstærk, har du mulighed for at tage det. Hvis du godt kan lide at vandre, er Cinque Terre dog det perfekte sted for dig at tage hen. Der kan du nye tage på dagsture mellem byerne og så tage toget tilbage igen.

Cinque Terre er de seneste år blevet et meget populært sted at besøge i Italien. Det gør, at der faktisk har været snak om at begrænse antallet af turister til de små byer. Hvis du står over for at skulle til Italien, er det derfor en god ide, at du slår et smut forbi. På den måde kan du være sikker på at opleve dem, inden det er for sent.

Tag på storbyferie i Italien

Hvis du gerne vil flygte fra hverdagens stress og jag på en forlænget weekend, er Italien det perfekte sted at tage hen. Der er mange byer, hvor du nemt og billigt kan flyve dertil fra Danmark. Det er for eksempel Rom, Firenze, Milano og Venedig. Der kan du nyde et par hyggelige dage med at udforske byen og så vende hjem igen med ny energi.

Du kan bruge din tid på at udforske det store udvalg af cafeer og barer, der er i alle byerne. Det er en god mulighed for bare at se på italienerne, der går forbi. Du kan også tage på sightseeing. I Rom kan du for eksempel se Colosseum og Forum Romanum, der er levn fra det store Romerriges tid. I Firenze kan du blandt andet besøge et museum for videnskab, hvor du kan blive klogere på Leonardo da Vinci opfindelser. Der er mange forskellige muligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*