KIA Niro – den førende hybridbil på markedet

KIA Niro

Som de første har KIA introduceret en ny model i C-CUV Hybrid klassen. KIA Niro er en rummelig crossover, der med sit hybridsystem, skiftende kører på benzin og elektronisk strøm, eller en kombination af begge. Den nye model gør det muligt at have en CO2 udledning på kun 88g/km og samtidig køre 26,3km/l.

Miljøvenlighed er vejen frem

I min søgen efter en ny bil, falder jeg over KIAs nyeste skud på stammen, KIA Niro. Den nye model er en CO2-venlig hybridbil, hvilket kun er et plus på samvittigheden når man ligger og kører lange ture. Jeg henvender mig derfor til min lokale bilforhandler JH-biler for, at prøvekøre den.

Tre modelvarianter

Bilhandleren ved JH-Biler informerer mig om, at KIA Niro er udstyret med det nyeste indenfor teknologi og er i en klasse for sig selv. KIA Niro har en 1,6 liters GDI motor, og fås i tre forskellige modelvarianter; Vision, Comfort og Advanced, alt efter hvilket behov man har for komfortudstyr. Jørgen Hansen og jeg, bliver enige om, at KIA Niro Comfort varianten er den rette for mig, da jeg ofte kører lange ture, og samtidig ønsker parkeringssensor og varme i rettet.

Fyldt med luksuriøs teknologi

Vi går hen for at kigge nærmere på den nye KIA Niro, hvor mit første indtryk er, at det er en stor og rummelig bil med et stilfuldt og elegant design. Den er altså praktisk samtidig med, at den formår at være flot. I kabinen er en stor 8” skærm, med navigationssystem med teknologi fra TomTom og Android Auto. Denne kan tilmed oplade med mobiltelefon trådløst mens jeg kører og administrere det JBL Premium-soundsystem, der er installeret i bilen.

Sikkerheden er i top

Ikke nok med, at Kia Niro er en bil med kørekvaliteten i top, så har den oven i købet fået 5 stjerner i Euro NCAPs sikkerhedstest, hvor blandt andet KIAs AEB system, som er nødbremsen, opnår topkarakter i sikkerhed for både fodgængere og biler.

Garanti oven i købet

Med en pris på under 320.000 kr. inkl. 7 års garanti takker jeg Jørgen Hansen for min nye KIA Niro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*