Løs kogeplade til det lille køkken

kogeplade

Hvis du har et lille køkken, kan det være en god ide for dig, at du ikke har et komfur, men bare vælger at have en løs kogeplade. Det kan være, at du har fundet en billig etværelseslejlighed, hvor du kan bo som studerende. Det er rart at kunne spare nogle penge, men du har jo også brug for et sted at koge noget pasta og stege nogle frikadeller. Hvis du altid skal købe take away eller ud at spise, batter din besparelse jo ikke meget.

Der er mange steder, hvor du kan købe kogeplader. Det er både på nettet og i butikker. Som regel får du to kogeplader, der hænger sammen. Det er en lille og en stor kogeplade. Det er derfor ikke de store middage, hvor der er gang i mange blus på en gang, som du kommer til at lave. Men hvis du skal lave noget simpel, lækker og billig mad i din lille lejlighed, er det en god løsning.

Med nogle løse kogeplader vil det være meget nemmere for dig at indrette dit hjem, så det passer til dig og dine behov.

Løs kogeplade er smart til sommerhuset

Også i sommerhuset kan en løs kogeplade være en smart løsning. Nogle foretrækker nogle store, luksuriøse sommerhuse, hvor der er det hele- inklusiv et stort samtalekøkken med et rigtigt komfur. Andre vil gerne skære ind til benet, når de er på ferie. De vil gerne væk fra hverdagen og leve på en anderledes måde. Hvis du er en af dem, kan det være, at du har investeret i et lille sommerhus, hvor der også bare er et lille køkken. Så kan det være smart, at du vælger en løs kogeplade med to blus i stedet for at bruge pladsen på et komfur.

Når du er i sommerhuset, kommer du alligevel mest til at være uden for. Det er de færreste, der bruger lang tid inden for på at lave mad. Som regel er det hyggeligt at stå ved grillen uden for eller at bikse en hurtig salat sammen ved havebordet. Komfuret vil derfor oftest bare blive brugt til at koge nogle nye kartofler og nogle æg eller måske lave havregrød til ungerne om morgenen.

Suppler dit komfur med en løs kogeplade

Hvis du godt kan lide at lave mad, kan det være, at du nogle gange føler, at de fire blus på dit komfur slet ikke er nok. Så kan det være en god ide, at du investerer i en løs kogeplade. Her kan du få to blus mere, hvilket kan være en stor hjælp, når der skal være gang i mange gryder på en gang.

Hvis der ofte er trængsel om komfuret i kollegiets fælleskøkken, kan en løs kogeplade også være en god ide. Det er nemlig en måde at skabe noget mere plads. Hvis I er ti, femten eller tyve, der skal deles om et køkken, kan der sikkert hurtigt blive trængsel, når alle skal lave aftensmad om aftenen. Det kan derfor være en god ide, hvis I får nogle ekstra løse kogeplader.

Kilde: http://tilbudshajen.dk/kogeplade-tilbud/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*