Den mest fordelagtige leasing

Ny bil glæde

Der er selvfølgelig mange grunde til at vælge bare leasing i sig selv. Det kan selvfølgelig være, hvis man ikke har råd eller overskud til at købe en bil. Det kræver selvfølgelig også meget at skulle tage hånd om alle de andre småting. Derudover får man en langt større fleksibilitet, hvis man vælger et lease en bil. Så kan man skifte sin bil ud, lige når man ellers har lyst. Det er helt op til en selv. Derfor bør man også se på, hvilken slags leasing, der egentlig er mest fordelagtigt for en selv. Det kommer selvfølgelig an på, hvad man har af forskellige behov.

Hvis man ved, at man gerne vil lease en bil, men man ikke er sikker på, hvor lang tid man gerne vil have lige præcis den, så kan det selvfølgelig være en smule kompliceret. Man kan godt føle, at man ender med at sidde en smule i klemme, fordi man egentlig skal betale hele registreringsafgiften på samme tid, når man leaser en bil. Derfor har man selvfølgelig også muligheden for at benytte sig af flexleasing. På den måde skal man slet ikke bekymre sig om alle disse ting, der følger med flexleasing. Det eneste man skal tænke på, det er, at der slet ikke er så mange problemer, når det kommer til disse afgifter.

Langt større fleksibel løsning med flexleasing

Når man ser på forskellen mellem normal leasing og flexleasing, så handler det egentlig alt sammen om ganske få detaljer. Det hele fungerer på samme måde, hvor man har muligheden for at lease en bil til privat brug eller til erhverv. Når man leaser normalt, så skal man dog betale hele registreringsafgiften med det samme. Når man bruger flexleasing i stedet for, så betaler man denne afgift over et længere stykke tid, så det ikke komme som en kæmpe bombe.

Derfor betaler man selvfølgelig også kun for den tid, som man rent faktisk har med bilen i stedet for hele afgiften. Så hvis man er rigtig stor fan af at skifte bil ret ofte, så vil det især være en god aftale, som man bør sigte at gå efter. Hvis man har en ting for lidt større og dyrere biler, så er det især en rigtig god måde at bruge flexleasing på. Så kan man nemlig skifte bil ret ofte, så man har muligheden for at køre rundt i en helt masse forskellige fede biler, som man altid gerne har villet eje. Med flexleasing bliver det lige pludselig muligt, da man hverken skal betale for hele afgiften eller hele beløbet, som hvis man købte den.

Læs mere om det her https://nellemannleasing.dk/flexleasing/

Styr på afgifterne ved flexleasing

Når man vælger at bruge flexleasing frem for noget andet, så er man selvfølgelig også klar over, at det hele kommer til at foregå på en månedlig basis. Så når man skal betale den månedlige ydelse for registreringsafgiften, så er den delt op i forskellige satser. Det fungerer som sådan meget simpelt. Jo nyere selveste bilen er, jo højere er procentdelen af det fulde afgiftsbeløb, som man skal betale hver måned. Så hvis man skal have den bedste aftale, så skal man vælge en bil, der er mere end tre år gammel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*