Sådan sparer du penge på dit energiforbrug

panasonic varmepumpe

Er du træt af at få hovedpine, hver gang dine varme- og elregninger dumper ind af døren? Så læs med her. Vi har nemlig samlet et par simple tips til, hvordan du kan mindske dit energiforbrug og spare penge, så du i stedet kan bruge dine surt tjente kroner og øre på ting, der er lidt sjovere end regninger. Vi kigger blandt andet på termoruder og varmepumpen Panasonic HZ9RKE.

Sluk nu radiatoren for søren

Det først råd er egentlig meget basalt, men der er ufattelig mange, der glemmer at slukke eller skrue ned for deres radiator(er), når de forlader deres lejlighed eller bolig. Har du en gammel elradiator, kan det blive en rigtig dyr fornøjelse, som hurtigt kan løbe op i flere hundrede kroner hver måned – penge du i stedet kunne have brugt på en tur Flammen eller måske noget nyt, lækkert tøj.

Er du en af de personer, der konstant glemmer eller bevidst vælger at undlade at slukke for din radiator, bør du helt sikkert overveje at ændre dine dårlige vaner, hvis du gerne vil have lidt flere penge til sjov og spas hver måned. Penge sparet er nemlig som bekendt penge tjent.

Fornuftig investering at isolere dine vinduer

Bor du i et ældre hus eller en gammel lejlighed, er der stor sandsynlighed for, at dine vinduer ikke er isoleret i overensstemmelse med de standarder, der gælder for isolering i dag. Det kan lyde lidt teknisk, men lyt nu med – der er nemlig mange penge at spare hvert år.

Har du gamle eller slidte vinduer, siver varmen nemlig ud, hvilket bogstavelig talt er penge ud af vinduet. Varmen slipper nemlig ud i naturen, i stedet for at varme din bolig op – du går med andre ord glip af den varme, du allerede har betalt for. Det kan derfor være fornuftigt at investere i et par nye termoruder, da de kan spare dig for en pæn sum penge hvert eneste år – de tjener derfor sig selv hjem relativt hurtigt.

Skift din varmepumpe ud med Panasonic HZ9RKE – det er sund fornuft

Det sidste råd i denne artikel er, at du bør undersøge, hvorvidt det kan betale sig at skifte din varmepumpe. Undersøgelser har vist, at der er rigtig mange penge at hente ved at investere i en ny varmepumpe; især hvis du har en model af ældre dato. Helt konkret er det muligt at skære 50 % af varmeforbruget, hvilket kan løbe helt op i 15.000 kr. årligt.

Når du skal lede efter din nye varmepumpe, er det vigtigt, at du har øje for kvalitet. Et eksempel på en varmepumpe, der opfylder alle lovkrav, er Panasonic HZ9RKE. Denne varmepumpe er ikke bare gevinst for din varmeregning, nej, den skåner også miljøet. Panasonic HZ9RKE er nemlig yderst skånsom over for vores natur, da den både er effektiv og energivenlig.

Vil du spare penge, er varmepumpen Panasonic HZ9RKE et rigtig godt sted at starte. Pengene er rigtig godt givet ud, og Panasonic HZ9RKE vil helt sikkert tjene sig selv hjem mange gange i løbet af dens levetid.

2 kommentarer
 1. Nikolaj

  Hej Subsisto,

  Jeg har kigget på varmepumpen her: http://findvarmepumpe.dk/panasonic-vz9ske/
  Dog er jeg i tvivl om denne er så god, som de lover? Kan i hjælpe?

  Mange tak!

 2. Peter

  Hej Subsisto!

  Jeg står og skal bruge SMS styret lås, og har set at Danbit skulle være nogle af de bedste på området: http://www.danbit.dk/da/content/7-sms-las-pa-offentlige-toiletter

  Er der nogle der eller kan hjælpe med at finde frem til anden potentiel leverandør?

  På forhånd tusind tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*