Skilte – den bedste form for reklame

skilte

Ved du hvad jeg er en kæmpe stor fan af skilte og det burde du altså også bare være. Skilte har en rigtig lang historie som en måde at kommunikere en ting på. Skilte kan måles flere tusinde år tilbage hvor forskellige civilisationer ville kommunikere hvor deres byer lå gennem skilte. Hvis du husker Asterix og Obelix, så er det jo også tit i den gamle bog at de tit kiggede på skilte og havde bøger. Skilte er altså noget, der er lige så gammelt som vi har haft grammatik, og måske endda før, for et skilt behøver jo ikke nødvendigvis bare have tekst på, men kan også være forskellige billede som man kan bruge til, at kommunikere noget til hvilke mennesker man gerne vil, specielt dem der kommer fra Frederikshavn.

Det er derfor jeg skriver denne artikel, for at sige at en hel masse skilte faktisk kan bruges til en hel masse forskellige ting. Hvis du for eksempel har en butik og gerne vil have lidt reklame så er der altså bare intet bedre og mere klassisk, end det gode gamle og tillidsfulde skilt. Skiltet vil aldrig svigte dig, og vil altid være der. Der er bare noget basalt men effektivt ved at lægge et skilt et sted som blot siger, at mennesker skal besøge dit etablissement. Jeg husker da jeg var et barn, jeg ville altid kigge forunderligt på skilte, uanset hvad de handlede om. Det var specielt ved legetøjsskiltene, at jeg virkelig blev glad for, hvad skiltene kunne gøre. Det var det, som inspirerede mig til, at undersøge marketing og hvilke effekter det har på mennesker. Det er denne research og viden inden for marketing og effekterne deraf, der har fået mig til at skrive netop denne artikel for at opfordre til, at bruge måske en af de ældste former for reklamer men også en af de bedste. Det er min mening, at hvis du bruger et skilt til at reklamere for noget, så vil du uden tvivl have en succes, som andre medier bare ikke får igennem. Denne ide er på mange måder baseret på Laswells teorier om teori som transmission. Dette står i stærk kontrast til ideen om kommunikation som ritual der blev defineret af Carey.

Hvad artiklen handler om, og Frederikshavns rolle

Men denne artikel handler ikke kun om forskellene mellem kommunikation som ritual eller transmission, for i virkeligheden handler den bare om, at skilte simpelthen er en ting, som vi ikke rigtig kan gå uden. Så længe vi har fysisk plads vil vi have fysiske skilte der vil optage dem, den optager specielt dem, fra Frederikshavn. Og nu om dage er skilte ikke kun fysiske, men mange af dem er endda kommet på nettet. Ja, reklamer på nettet er en form for skilte som forskellige folk der forbi vandrer det rigtige sted kommer til at se, og det er netop derfor at internettet er en ting, som på mange måder minder om vores egen verden. Det er vel derfor, at internettet kaldes cyberweb. Så i bund og grund skal du altså bare hyre nogen til at lave et skilt for dig og så bare få det sat op.

Få hjælp til dit skilt på Astorpskilte.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*