Stiftelse af selskab

Stiftelse af selskab

Går du med tanker og/eller drømme om at starte dit eget selskab? Et selskab kan være mange ting og inden for mange forskellige brancher. For mange virker det at stifte et selskab som en uoverskuelig proces i en verden, de ikke er fortrolige med. Men stik imod den almindelige opfattelse bør det at stifte et selskab slet ikke være en besværlig eller tidskrævende proces. Tværtimod kan det have mange fordele at stifte sit eget selskab, især hvis man længe har haft et ønske om at gøre det. Hvis du er en af dem, der godt kunne tænke dig at starte dit eget selskab op, er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig stor erfaring inden for netop det at oprette og stifte et selskab.

Få eksperthjælp hos os

Hvis man vil købe et nyt fjernsyn, går man ofte ned i en telebutik og får vejledning og rådgivning fra dem, der ved noget om det. Skal man lægge sit lån om, spørger man ofte sin bankrådgiver om hjælp til at vælge den bedste løsning. Og på den måde kan man få eksperthjælp til at træffe mange af de vigtige beslutninger i hverdagen eller gøre det bedste køb. Det gælder ikke mindst, når man skal stifte et selskab. Som sagt er det et område, hvor mange ikke har nogen særlig erfaring. Derfor kan det virke som en uoverskuelig og kompliceret ting at gøre, da der er meget, man skal sætte sig ind i først. Heldigvis er vi eksperter på området, og vi har alt den nødvendige viden, der er god at have, inden man vælger at stifte et nyt selskab. Eksempelvis har vi helt styr på reglerne, hvilke dokumenter der er nødvendige, og hvordan de skal udfyldes. Derfor er vi de rette at gå til, når du ønsker at stifte et nyt selskab. Vi sørger nemlig for at tage dig i hånden gennem hele processen og for, at det hele bliver udført på korrekt vis. Så behøver det slet ikke være så svært eller uoverskueligt at gøre sin drøm til virkelighed og starte et nyt selskab fra bunden.

Læs om stiftelse af selskab på dette link.

Hvilken type selskab?

Inden for selskabernes verden er der flere forskellige typer af selskaber. Den mest populære selskabsform er anpartsselskabet, derefter kommer iværksætterselskabet. De to betegnes oftere med henholdsvis ApS og IVS, som du nok har set i mange selskabsnavne. Når man opretter et selskab, skal det nemlig indgå i navnet, hvilken type selskab der er tale om. I Danmark er der klart flest ApS’er, dvs. Anpartsselskaber, da denne selskabstype har en række fordele. Eksempelvis kræver det ikke den store kapital at stifte selskabet, hvilket eksempelvis et aktieselskab vil gøre. Desuden har anpartsselskaber den store fordel, at der er begrænset hæftelse. Det vil sige, at du som ejer af et anpartsselskab ikke hæfter med dine private penge. På den måde stifter du et selskab med en minimal risiko for at tabe penge, når du vælger et anpartsselskab. Der er naturligvis også ulemper og fordele ved de andre typer af selskaber, og hvilket man vil vælge at stifte, handler også om ens planer for selskabets fremtid. Her kan vi også stå til rådighed med vejledning og rådgivning omkring, hvilken løsning der passer bedst til dig. Vi kan være behjælpelige med stiftelsen af flere forskellige selskaber, og hos os får du en fuldstændig komplet stiftelse. Det vil sige, at der er styr på sagerne fra start til slut, når du vælger os som din partner i stiftelsen af et nyt selskab.

Vil du høre mere?

Er du i tvivl om, hvorvidt du ønsker at tage skridtet videre og stifte dit eget selskab? Det er helt forståeligt, da det er en stor ting at oprette sit helt eget selskab. Heldigvis kan eksempelvis anpartsselskaber også oprettes sammen med andre, så du ikke står alene med arbejdet. Derudover sætter vi dig gerne lidt mere ind i tingene og giver den mest nødvendige information, inden du tager det endelige valg om at stifte dit eget selskab. Du er derfor altid mere end velkommen til at kontakte os og høre mere om mulighederne for at stifte et selskab med professionel hjælp fra vores side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*